Nieuws!

Vaarwel Herman en Hans. Voor altijd in ons hart!

Beste bezoeker,
4 producties per jaar brengen en daarbij ook nog een eigen theaterzaal runnen is niet niks. Dankzij een hoop vrijwilligers zijn we daar tot nu toe in geslaagd maar het wordt moeilijk. Daarom deze warme oproep. We zijn dringend op zoek naar mensen die ons kunnen helpen met decorbouw. Techniekers voor licht en klank zijn ook meer dan welkom. En last but not least, mensen die onze foyerploegen willen komen versterken. Wij bieden geen competitief loon, geen firmawagen en geen gsm of laptop maar u komt wel terecht in een warm, prettig gestoord nest waar de theatermicrobe heer en meester is en waar het gezellig vertoeven is. Zeker na het werk aan de toog. Voor zij die zich niet kunnen inhouden of die wat meer info wensen, stuur gewoon een mailtje naar info@schoolbond.be en wij nemen contact op.

Gert Verhulst legt jullie uit hoe het werkt.

Online shoppen én UW FAVORIETE VERENIGING steunen zonder een euro

extra te betalen? Het kan! Maak kennis met Trooper. Surf vanaf nu naar je favoriete webshops zoals BOL.com, Coolblue, Collishop, Booking.com en vele anderen via:

https://www.trooper.be/schoolbondlier

Het kost je geen eurocent meer (slechts één klik meer) én, er gaat een procentje van jouw aankoop recht naar onze kas. Bedankt!